Хіти тижня. Українська "Лара Крофт": Відома боксерка з сексуальною фігурою підкорює мережу (фото)

Майстер спорту з боксу Ніла Липська раніше входила до складу національної жіночої збірної України, а нині 30-річна блондинка активно розвиває кар'єру моделі.

Ніла Липська

Відома українська боксерка Ніла Липська викликала захват у своїх шанувальників, виклавши відвертий знімок в Instagram, передають Патріоти України.

Найсоковитіші фото Ніла любить викладати у себе в соцмережах, супроводжуючи знімки дотепними коментарями.

Чарівна українка розповіла в одному з інтерв'ю, що їй завжди подобався образ жінки-воїна. "Хотілося бути Ларою Крофт", – зізналася вона.

"Я виросла в невеликому містечку, і варіантів спортивних секцій для дітей було не так вже й багато. А спорт я завжди любила. Коли захотіла зайнятися чимось серйозно, переді мною став вибір – боротьба, футбол або бокс. І я вибрала бокс. Просто це моє. Для 14-річної дівчинки це було незвичайне рішення. І хлопці, з якими я займалася, спочатку зустріли мене саркастичними посмішками", – згадує Ніла.

Цілеспрямованості дівчини можна тільки позаздрити. І нехай перемоги в боксі залишилися позаду, на новому терені Ніла, маючи природну красу, "знищує" більшість конкуренток-моделей з надлишком силікону.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...