Хіти тижня. Українська телеведуча згадала дитинство в Керчі і пояснила, чому багато кримчан підтримали Росію

Єфросиніна назвала кримський народ назвала "тихим, мирним, але пристосовницьким".

Маша Єфросиніна в YouTube-програмі "Ходят слухи" розповіла, як дитинство в Керчі допомогло їй зрозуміти причину лояльності кримчан до російської анексії 2014 року, передають Патріоти України.

"Коли я почула про це, я була вагітна, на 3 місяці. Я побігла в туалет і ридала. Було відчуття, що у мене забрали рідну людину. До цього я так сильно плакала тільки на батькових похоронах. І мій тато похований в Керчі, ми щороку їздили туди, а з часу анексії я не була в Криму жодного разу", - розповіла телеведуча.

Раніше в інтерв'ю Єфросиніна називала кримський народ назвала "тихим, мирним, але пристосовницьким". Вона впевнена, що будь люди іншими, віддати Крим вони б не дозволили. При цьому зірка розуміє, що могло спонукати багатьох жителів півострова відвернутися від України.

"Пам'ятаю, коли закінчувала 11 клас, дідусь в своєму кріслі каже: "Манянечка, що по тєлєку говорять?" Я відповідаю: "Не знаю". Різко весь телевізор став україномовним, і кримчани реально охрініли. Їх ніхто не підготував. Дідусь в той день напився. Його життя - це завод і телевізор. Тоді телевізор вимкнувся вдома, тому що ми не розуміли нічого. В школі у нас була одна година української мови на тиждень, і то можна було написати заяву на відмову. Як правило, всі писали, щоб можна було англійську підтягти, додаткові уроки математики взяти, - згадує Маша. - Це взагалі не робили для нас якоюсь метою і нормою життя. Українська подавалась як якась перешкода, порушення свободи. Потім ця бідність завжди: "Києву не до нас! Всі кораблі проходять повз нас, повз Керченську затоку! Газу немає!"

Телеведуча розповіла, що у неї вдома часто не було комунальних зручностей, і невдоволення владою в Криму зберігалося незалежно від президентів.

"У моєму дитинстві не було газу, води і електрики. Як приготувати дітям їжу? А ще зима. Тато давав нам кожух, запалював свічку, ми робили уроки, а мама брала сухий спирт, розпалювала його і ставила вчора або позавчора приготований плов. І так жило багато сімей. Потім часи змінилися, але я віддаю собі звіт, чому стався цей підставний і фейковий референдум. І тому я плакала в туалеті, бо, напевно, могла собі це пояснити, - каже Єфросиніна. - Потрапили в те саме місце, де розігрівався плов на сухому спирті, і на цьому круто зіграли. Так, ми завжди в Криму і вважали, що нас десь обділили. Що Україні не до нас. По всій країні люди вважали, що президент повинен прийти і відразу все полагодити, але у кримчан це все було гіперболізовано".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...