Хіти тижня. "Вы чьих будете?", або "Помилочка по Фрейду": Медіаресурс Медведчука "зашкварився по повній" несподіваною "рекламою" Росгвардії Путіна

Генеральний продюсер телеканалу ZIK Наталья Влащенко

Підконтрольний лідеру "Опозиційної платформи – За життя" Віктору Медведчуку сайт ZIK втрапив у скандал, проілюструвавши новину про розбірки у Мукачевому фотографією Росгвардії.

На цей нюанс звернуло увагу видання "Главком". Зокрема, у матеріалі ZIK йшлося про те, що після перестрілки в місті на Закарпатті його вулиці почали посилено патрулювати Національна поліція та Національна гвардія України. Але замість того, щоб використовувати кадр з українськими силовиками, скандальне ЗМІ виклало зображення військовослужбовців країни-агресорки.

Ця фотографія була зроблена кореспондентом російського пропагандистського ЗМІ РИА Новости Кирилом Калінніковим. Характерно, що ще у 2016 році цією світлиною ілюстрували матеріали про Росгвардію багато інформаційних ресурсів РФ. Зображених на ньому силовиків важко переплутати з українськими. Адже на їхніх беретах чітко видно зірки, а форма відрізняється характерним для російських силовиків "пікселем".

Раніше це фото з'являлося у російських ЗМІ Автором фото є кореспондент РИА Новости

Жорсткий прокол ZIK розлютив багатьох українців, своїм обуренням вони поділилися в соцмережі, викривши медіаплатформу в роботі за російськими лекалами.

"Телеканал ZIK зашкварився по повній програмі, заліпивши на фоточку Росгвардію, і навіть за добу після публікації не спромігся її поміняти. Що там у головах?" – обурився на своїй сторінці у Facebook пресофіцер бригади швидкого реагування НГУ Андрій Куліш (Харитін Старський).

У коментарях під постом його підтримали багато підписників, які погодилися з тим, що ZIK перебуває у проросійській інформаційній сфері.

"Від творців "яка різниця", бл*ть", "Ну, це норма для колаборантів ZIK", "Дебіли, сер!", "Клінічний випадок", "Медведчук же", – обурилися люди.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...