Хіти тижня. ​Важлива інформація щодо проведення з боку РФ таємних підводно-технічних робіт у забороненому для плавання районі транспортного переходу через Керченську протоку, - InformNapalm

на Московії готуються до створення Casus belli, щоб виправдати агресію проти України

Сьогодні InformNapalm від інсайдерів з окупованого Криму отримав дані, нібито РФ готується до створення Casus belli, щоб виправдати агресію проти України. Cеред опцій спецслужби РФ розглядають проведення диверсій "під чужим прапором" проти власних "іміджевих" об’єктів, зокрема Кримського мосту.

Ці інсайди можна було б вважати черговою спробою залякування, але з інших джерел протягом тижня ми отримували наступні дані, які можуть доповнювати ці попередження:

1. Наразі з невизначених причин російські військові проводять в одному із заборонених для плавання районі підводно-технічні роботи з очищення морських розсіювальних виходів транспортного переходу через Керченську протоку. Такі роботи здійснюють в умовах суворої конспірації з забороною на використання засобів радіозв’язку.

2. На початку лютого 2022 на базі 561-го аварійно-рятувального центру РФ (розташований у м.Севастополь) проводилось випробування безекіпажного плавзасобу невідомої конструкції. Вказаний Центр також використовується не лише для підготовки водолазів-рятівників, але й навчання військовослужбовців Сил спеціальних операцій, а саме бойових плавців, які за призначенням мають навички знищення кораблів та об’єктів прибережної інфраструктури (мости, причали тощо).

3. Вищезазначені факти відбуваються на фоні потужної інформаційної кампанії РФ з фейками про "терористичні загрози від України".

Зазначені дані доповнюють припущення, що росіяни готуються до того, щоб у разі необхідності та прийняття політичного рішення, здійснити провокацію з підривом мостових опор та подальшим звинуваченням у цьому української сторони.

Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...