Хіти тижня. Вчасно "перевзутись": Російський журналіст виступив на підтримку Зеленського і знову попросив грошей

Бабченко заявив, що не буде «рвать ж*пу за страну, которая добровольно выбрала вот это»​.

Аркадій Бабченко

Журналіст Аркадій Бабченко на своїй сторінці в Facebook написав про те, що багато українців думають, що він підтримує Петра Порошенка, але насправді все навпаки, і він виступає за Зеленського, передають Патріоти України.

Бабченко уточнив, що виступає за цього кандидата з двох причин. «Мало было Януковича, пяти лет войны и потерянных трех областей? Не дошло? Остаемся, дети, на дополнительное занятие. Иначе ничего не выйдет. Как патриот Украины я понимаю, что для страны это катастрофа. Но, опять же как патриот Украины, я считаю, что отложенная катастрофа будет страшнее», - пише журналіст.

За його словами, якщо Порошенко залишиться на другий термін, Україна втратить 5 років, а потім доведеться починати все з нуля, тому краще главі держави піти зараз. Також Бабченко вказав на те, що Порошенко знову запропонував затягнути ремені і протистояти, і чинити опір. У той же час він зазначив, що він хоче, щоб переміг Зеленський, тому що на посту президента доведеться орати, натякаючи на те, що Зеленський ні на що не здатний.

Він підкреслив, що «придется свалить, чтобы его не грохнули при Зеленском» і додав, що не буде «рвать ж*пу за страну, которая добровольно выбрала вот это».
В кінці свого дуже великого посту, в якому присутні нецензурні вирази, Бабченко знову опублікував купу своїх реквізитів і знову попросив гроші. «Поскольку жрать что-то надо, а проект существует только на то, что я зарабатываю сам, то можете не сдерживать себя», - додав він і розписав безліч рахунків, на які йому можна перевести гроші.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Загрожують три роки колонії: В РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...

Сили спецоперацій ЗСУ показали, як знищили окупантів разом із їхньою технікою на Донеччині (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:54

Сили спецоперацій ЗСУ знищили важку техніку та 11 військових противника на Донеччині, інформують Патріоти України. Як йдеться у повідомленні ССО у Telegram у вівторок, 23 квітня, оператори FPV-дронів тактичної групи Медоїд 3-го полку ССО показали резул...