Хіти тижня. Венедіктова вмовляє Зеленського включити задню: На Банковій переполох через реакцію на судилище над Порошенком, - блогер (відео)

Інформація була розповсюджена приблизно о 13 годині 18 червня, ще до того, як стало відомо, що обвинувачення змінило вимогу з арешту під залог у 10 млн особистим зобов'язанням, котре Порошенко та його захист також відкинули.

Венедіктова злякалась? Фото: Вікіпедія.

"Последняя информация по судилищу над Порошенко. После того, как к заявлениям Европейской Народной партии и ряда западных политиков, добавилось заявление посольства США о недопустимости использования зеленого правосудия для сведения политических счетов, в ОПУ и ОГП начали срочно думать над алгоритмом дальнейших шагов в этом деле", - написав блогер Хельгі Шарп в коментарі у акаунті YouTube "Самый сок", передають Патріоти України, та продовжив:

"Смутило их также и огромное количество сторонников Порошенко, которые должны сегодня появиться под Печерским судом. Есть достоверный инсайд о том, что в ОПУ настаивают на вынесении меры пресечения, не связанного с лишением свободы для ПАП. Но Зе-пу упирается, потому что хочет видеть Петра Алексеевича за решеткой.

Венедиктова, в свою очередь, сс..т (пардон) и не желает брать на себя такую ответственность, которая в дальнейшем, по ее убеждению, может обернуться для нее самой длительным заключением. Предлагает вариант, когда прокуроры сегодня просто не придут в суд. А его перенос позволит «сбить» протестные настроения и выработать дальнейший (компромиссный) алгоритм действий. Консультации, которые проходят в очень нервном режиме, продолжаются и будут продолжаться до последней минуты. Но все мы сегодня выходим. Этим мы защищаем не только Петра Алексеевича, но и наше достоинство, нашу свободу и нашу волю всегда оставаться людьми. Шануймося и до встречи".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...

"Навіть якщо усунути чинник військового договору": Захід не захищатиме Україну так само, як Ізраїль, оскільки політично йому це не вигідно, - Ілія Куса

четвер, 18 квітень 2024, 6:39

"Теза про те, що Ізраїль захищають усі, а нас ніхто, не витримує жодної критики, лише відображає рожевий світ, в якому живе частина суспільства", - про це у Фейсбуці пише Ілія Куса, передають Патріоти України. "1. Ізраїль має юридичного союзника, підп...