Хіти тижня. "Від санкцій нікуди не дітися": Близький друг Путіна зробив несподівану заяву

Бізнесу краще жити в режимі без санкцій, адже їхній негативний вплив – відчутний. Але, вочевидь, російський бізнес як жив із санкціями, так і далі житиме з ними.

Російський олігарх та друг дитинства Володимира Путіна Аркадій Ротенберг

Таку думку висловив глава компанії "Стройгазмонтаж" Аркадій Ротенберг в інтерв'ю росЗМІ, передають Патріоти України.

Саме ця компанія будувала Кримський міст, а сам Ротенберг відомий як близький друг Володимира Путіна.

"Мабуть, краще жити в режимі без санкцій. Адже і бізнесом легше займатися, і, звичайно, санкції накладають певний негативний відбиток на бізнес. Та попри все, ми живемо з цими санкціями, жили і будемо жити", – прямо зізнався Ротенберг.

Також друг дитинства Путіна розповів, що вибір компаній, охочих будувати Кримський міст, був невеликим: "Якщо чесно... Хтось боявся. Хтось розумів, що вони не можуть це зробити. У багатьох були в Україні родичі".

"Я, чесно кажучи, про це ніколи не говорив. Особливо, коли ми завозили арки... Це, звичайно, була унікальна операція. Якась одна зламалася б – і все, мосту немає", – визнав Ротенберг.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...