Хіти тижня. Відома російська співачка шокувала прихильників свої виглядом (відео)

МакSим з'явилася на публіці з сильними набряками на обличчі.

МакSим

З хворобливим виглядом артистка вийшла на сцену "Золотого грамофону", який пройшов у Москві. Відео виступу зірки з'явилося в Instagram, передають Патріоти України.

На відео помітно, що співачці важко даються і рухи, і виконання пісні.

У мережі користувачі відразу ж почали коментувати новий публічний вихід МакSим. Так, одні вважають, що причина нездорового вигляду - алкоголь, інші пов'язують зміни в зовнішності з гормонами, які артистці могли колоти після аварії, що сталася кілька місяців тому.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...