Хіти тижня. Відома українська співачка в сексуальному образі приголомшила шанувальників напівголими грудьми

В такому образі українська артистка вирішила виступати на концерті в Туреччині.

Надя Дорофєєва

Солістка популярної української групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва вирішила порадувати шанувальників, з'явившись в сексуальному образі. Співачка опублікувала пікантні знімки в своїх сторіс в Instagram, передають Патріоти України.
Дорофєєва постала в прозорому топі, який наділу поверх білого бюстгалтера.Відомо, що в такому образі українська артистка вирішила виступати на концерті в Туреччині. Варто сказати про те, що співачка не в перший раз демонструє фанатам підтягнуту фігуру, вибираючи екстравагантний лук.
Також її імідж був доповнений класичним макіяжем, косичками і сережками у вигляді кілець. Крім того, Дорофєєва виходила на сцену в чорній відвертій білизні, панчохах в сіточку і піджаку.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...