Хіти тижня. Відповіли за "Катерину Велику": Кейт Міддлтон отримала перемогу в суді за образу журнала Tatler (фото)

У травні цього року гламурне видання опублікувало матеріал під назвою «Катерина Велика». У ньому простежується становлення дружини принца Вільяма з дівчини, що виросла в родині середнього класу, на впливову публічну фігуру.

Герцогиня Кембриджська здобула перемогу над британським журналом Tatler, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Кенсінгтонський палац дуже різко відреагував на публікацію, хоча зазвичай у членів королівської сім'ї прийнято ігнорувати повідомлення преси, що стосуються їхнього особистого життя. «Ця історія містить безліч неточностей і помилкових спотворень, які не були передані до Кенсінгтонського палацу для узгодження перед публікацією», - заявив представник палацу, не уточнюючи, які неточності маються на увазі. Виданню пригрозили судом у разі, якщо вони не приберуть з онлайн-версії уривки, які, як повідомило анонімне джерело в палаці, Кейт визнала жорстокими, що принижують жінку, що віддають сексизмом і снобізмом.Хоча Tatler наполягав на своїй правоті, вимогу палацу було виконано. Як повідомляє Daily Mail, матеріал скоротили майже на чверть. Зокрема, були вилучені абзаци, в яких стверджувалося, що Кейт в люті через те, що її робоче навантаження різко зросло після від'їзду за океан принца Гаррі і Меган Маркл. І тепер вони з чоловіком не можуть проводити багато часу зі своїми трьома дітьми, що сильно засмучує герцогиню. Як було сказано в статті, вона відчуває себе «вимотаною і загнаною в пастку».

Прибрали також порівняння сильно схудлої Кейт з її покійною свекрухою принцесою Діаною, яка відчувала розлад харчової поведінки через стрес - зокрема, страждала на булімію.

Зникла згадка про те, що на стіні спальні юної Кейт висів постер з портретом принца Вільяма. А також слова про те, що Вільям зачарований своєю тещею Керол, в якій він бачить «матусю», якої йому не вистачає.

З матеріалу вилучено також уривки, в яких говорилося, що у Керол нестерпний, прискіпливий, зарозумілий і авторитарний характер. А молодша сестра Кейт Піппа Міддлтон поводиться, як королева.

Tatler також взяв назад свої слова про те, що і Кейт, і Вільям, за прикладом Діани, консультувалися з екстрасенсами. І відредагував згадка про сусідів подружжя, які проживають в графстві Норфолк - в тому числі про маркізу Чамлі, Роуз Ханбері, про захоплення якої принцом Вільямом ходили раніше чутки в пресі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...