Хіти тижня. "Він прийняв рішення оголосити справжню війну", - журналіст про головну мету Ху*ла

По-справжньому Путіна турбує тільки те, що в Інтернеті молоді люди його терпіти не можуть і не соромляться про це говорити.

Журналіст Іван Яковина припустив, що в цьому році в Росії спробують заборонити такі популярні онлайн-сервіси як Facebook і YouTube, передають Патріоти України.

Як розповів журналіст в ефірі "Україна 24", президент Росії Володимир Путін досить довго ставився до Інтернету як до засобу комунікації та отримання інформації зверхньо. І навіть бравірував цим, не раз публічно кажучи, що практично не користується Інтернетом.

Але зараз, як зазначив журналіст, стало ясно, що російський Інтернет став тією територією свободи, де Путіна не люблять, де розповідають про всі його непорядні справи. "Думаю, усвідомленню цієї істини дуже допоміг фільм Навального про палац Путіна, а також про його коханок і позашлюбних дітей. Коли Путін зрозумів, що цей фільм подивилися 115 млн чоловік, він був змушений зробити те, що любить менше всього на світі: сісти перед камерами і публічно виправдовуватися. Такого приниження він не забув", - сказав Іван Яковина.

І після цього народилася ідея спочатку заборонити в Росії Twitter, що вже поступово робиться з подачі Роскомнадзора. А до запланованих на вересень виборів до Держдуми РФ напевно дійде справа до таких популярних сервісів як Facebook і YouTube, які як джерела інформації вже давно обігнали за популярністю і за значимістю телебачення.

Втім, як зазначив журналіст, зробити це буде напевно непросто. Напевно буде дуже жорстка протидія. Оскільки російські споживачі - досить значна частина для цих сервісів. Зокрема, для YouTube це - п'ята частина. "По-справжньому його (Путіна, - ред) турбує тільки те, що в Інтернеті молоді люди його терпіти не можуть і не соромляться про це говорити. Він і прийняв рішення оголосити справжню війну Інтернету і соціальним мережам", - резюмував Яковина.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...