Хіти тижня. Вірус давно серед нас: Мати хворої на коронавірус дівчинки зробила зізнання

Українка розповіла, як її дитина заразилася смертельною хворобою.

Коронавірус в Україні інфікував понад 640 осіб, померло 17 людей. На Волині семирічна дівчинка заразилася COVID-19, хоча більше в родині ніхто не хворіє. Про це розповіла її мати і опублікувала свою історію на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

Жінка вважає, що інфекцію дитині привіз батько, який нещодавно був у Києві. Семирічна дівчинка раптово почала кашляти, хоча на вулиці не була чотири дні. "Накипіло! Немає сил мовчати! Самий страшний вірус – це людська агресія і байдужість. Я мама дівчинки, яку визнали першою інфікованою на СOVID-19 на Волині. Історія така: 18 березня прокинувшись вранці, моя дочка почала кашляти. Мене відразу насторожило те, звідки взявся цей кашель, якщо дні за чотири до того вона ніде не гуляла", – написала жінка.

20 березня у дитини піднялася температура і батьки викликали швидку допомогу. Медики приїхали, послухали дитину і сказали, що дихання чисте. Тести на коронавірус на початку родині робити не пропонували, так як вони сказали, що за кордоном не були. "Ще одна з причин, чому нам відмовляли (коли ми по телефону запитували про тести), тому що, як запевнили нас, ми не в зоні ризику так як не були за кордоном, не спілкувалися з тими, хто приїхав з країн з епідемією, не були в контакті з інфікованими", - пише жінка.

Українка не розуміє, звідки дитина могла заразитися і вважає, що, можливо, вірус давно в Україні. "Залишається тільки здогадуватися, звідки дівчинка в сім років підхопила таку небезпеку? А, можливо, вірус давно серед нас?" – написала жінка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...