Хіти тижня. "Вояж кумира до Оману ніяк не вплине на жертв омани. Омана - це стійкий стан, і ніякий Оман так просто його не похитне", - Остап Дроздов

А для всіх інших людей Оман — це ще один чудовий крок до делегітимізації "нового президента".

"Ми є свідками початку багатосерійної делегітимізації найбільш рейтингового в новітній історії президента. Усі убогі виверти типу "це робочий візит" ще більше додають тягарців, бо для адекватних людей чим більше напускають омани, тим прозорішим стає розум", - пише український журналіст Остап Дроздов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Хтось перебуває в Омані, а його виборці досі перебувають в омані. В омані добре. В омані цілорічно світить сонечко самодурства. В омані нема вітрів самовдосконалення. В омані нема криги сумнівів. В омані нема поривів міняти цей свій власноруч, а не руками заїжджих циркачів.

Омана — це прекрасна країна для тих, хто навіть не знає, де розташований Оман. Омана — це райський куточок для тих, хто сам себе загнав у кут сліпою вірою в жонглера. В Оман треба летіти понад 8 годин, а от щоб потрапити в оману, достатньо нічого не робити і не виходити зі свого звичного стану недумання. Омана сконструйована тим, хто може легко махнути собі в Оман, для того, аби зробити це без особливих наслідків. Омана личить тим, кому притаманнй громадянський аутизм як різновид утечі в свій світ ілюзій. Вояж кумира до Оману ніяк не вплине на жертв омани. Омана — це стійкий стан, і ніякий Оман так просто його не похитне.

А для всіх інших людей Оман — це ще один чудовий крок до делегітимізації "нового президента". Усі, хто не хворий на оману, отримали ще один тягарець, який потягне повітряну кулю донизу. Мобілізація протестного суспільства міцніє поденно й погодинно. Адепти недоганяючої омани поки увімкнуть залишки своїх мозгів — як навколо настане зовсім інша реальність. І в ній уже не буде отого солідарного пориву арифметичної (і тому вражаючої) більшості. Уже не буде отого ностальгійного радянського відчуття, що в нас є спільний для всіх лідер, схвалений усіма навколо. Зникне відчуття моноліту. Тому що омана – це дуже персональний стан, в який занурюються синхронно, зате виходять поодинці.

Різдвяна поїздка в Оман не спричинить масового прозріння, тому що безногі не мають ахілесової п’яти. Зате вона додасть ще одного штриха до портрету грядущого протесту. Скільки б ти не ховався за чорними окулярами і кепками з гнутим дашком — тебе навіть в Омані виведуть з омани. Ми є свідками початку багатосерійної делегітимізації найбільш рейтингового в новітній історії президента. Усі убогі виверти типу "це робочий візит" ще більше додають тягарців, бо для адекватних людей чим більше напускають омани, тим прозорішим стає розум. Оман — гарна новина для притомних. Омана – останній сховок для не дуже.

Хто раніше, хто пізніше — все одно всі ми зустрінемося на перетині наших реалій і їхніх оман. Омана — це відсутність розсудку, лабіринт самообману, видавання уявного за дійсне. Мені не шкода жодної людини, яка впритул не побачить Оман із дна своєї омани.

З Оману приїжджають засмаглими, а з омани виходять засліпленими. З Оману повертаються щасливими, а з омани виходять намаханими. З Оману летіти 8 годин, а омана для декого може стати квитком в один кінець.

P.S. Вікіпедія пише, що особливо святковою стравою в Омані є м'ясо гієни...".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...