Хіти тижня. Вони зводили з розуму всіх жінок: Фото акторів-серцеїдів минулих років тоді і тепер

Як змінилися легендарні актори, які колись зводили з розуму жіночу половину телеаудиторії.

Ці чоловіки легко і невимушено закохували в себе всіх жінок, а від одного їхнього погляду завмирали мільйони сердець. Вони були справжніми секс-символами різних десятиліть минулого століття, повідомляють Патріоти України.

Як змінилися легендарні актори, які колись зводили з розуму жіночу половину телеаудиторії.

Шон Коннері (89 років)

Володар "Оскара", знаменитий "Джеймс Бонд" Шон Коннері за всю свою кар'єру знявся більш ніж в 70 кінофільмах. У 1989 році журнал People надав акторові титул секс-символу. А в кінці 20 століття Шона визнали найбажанішим чоловіком сторіччя.

Однак з кінця 90-х Коннері мало знімається. Останній раз на екрані голлівудська зірка з'явився у 2003 році у фільмі "Ліга видатних джентльменів".

Ален Делон (84 роки)

Ален Делон – легенда французького кіно 60-х – 80-х років минулого століття. Світову популярність йому принесло амплуа героя-коханця, і практично кожною роллю він завойовував мільйони жіночих сердець. Глядачам він запам'ятався за такими кінофільмами, як "На яскравому сонці", "Затемнення", "Рокко та його брати", "Самурай" та іншими.

На початку нульових Ален Делон взяв паузу і повернувся в кіно лише через шість років, зігравши у фільмі "Астерікс на Олімпійських іграх". У 2017 році він і зовсім заявив про завершення кар'єри.

Адріано Челентано (82 роки)

Адріано Челентано – легендарний секс-символ світової кінематографії. За свою кар'єру італієць знявся більш ніж у 40 фільмах. Його найпопулярніші роботи: "Особливі прикмети: красень", "Закоханий до безтями" "Блеф" і "Приборкання норовливого".

Останній фільм за участю Челентано вийшов у 1992 році. Зараз він присвячує весь час родині, з якою живе у власній віллі в одній з провінцій Італії.

Мікеле Плачідо (74 роки)

Італійський актор Мікеле Плачідо на початку 1980-х років був досить відомий у себе на батьківщині. А міжнародне визнання йому принесла легендарна роль комісара Каттані в серіалі про італійську мафію "Спрут" (1984).

Зазначимо, що торік Плачідо вирішив завершити кар'єру в кіно, але продовжує грати в театрі та планує зайнятися режисурою.

Клінт Іствуд (89 років)

Володар чотирьох "Оскарів" Клінт Іствуд дебютував в кіно у 1955 році й став популярним завдяки участі в вестернах в образі небагатослівних, але хоробрих героїв. Вже з 60-х років він увійшов до числа найпопулярніших акторів.

Зараз Клінт в основному займається режисурою. Але крім цього він є ще й успішним бізнесменом: в актора свій ресторан, готель і гольф-клуб.

Тімоті Далтон

Після виходу серіалу «Джейн Ейр» актор Бірмінгемського театру Тімоті Далтон поповнив ряди найбажаніших чоловіків планети, а пізніше закріпив статус ssекс-символу, виконавши роль Джеймса Бонда. У житті Далтон досить замкнутий і не любить розповідати про особисті стосунки.

Відомо, що актор прожив близько 15 років в цивільному шлюбі з російською актрисою, моделлю і співачкою Оксаною Григор'євою, в 1997 році у них народився син, але в 2007 пара розлучилася через гучного скандалу, в якому Оксану викрили в зраді. Актор не став коментувати розрив, зараз він підтримує дружні стосунки з колишньою цивільною дружиною і багато часу проводить з дорослим сином.

Річард Гір

Фільм «Красуня» допоміг актору причарувати тисячі жінок по всьому світу. До речі, на початку 90-х Річард Гір був одружений на супермоделі Сінді Кроуфорд. Пара була чи не найкрасивішою у Голлівуді. Подружнє життя існувало на протязі чотирьох років.

Річард Гір - фото 45417370-річний голлівудській актор Річард Гір втретє став батьком. У нього народився вже третій хлопчик.

Нині подружжя перебуває з новонародженим малюком у заміському будинку поблизу Нью-Йорка. У лютому 2018 року у пари вже народився хлопчик Александр, а у квітні того року пара одружилася.

Зазначається, що 70-річний голлівудський актор та його 37-річна дружина, яка була іспанською активісткою, вже мають дітей з першого шлюбу. Гір має 20-річного сина Гомера від першої дружини Кері Ловелл, а Сілва є матір’ю 7-річного Альберта, який народився у першому шлюбі з бізнесменом Говіндом Фрідландом.

Річард Ґір як і раніше продовжує зніматися у фільмах, відкриваючи все нові й нові грані свого таланту — «Перший лицар», «Первородний страх», «Доктор Т. і його жінки», «Чикаго», «Пророцтва людини-метелика» та інші.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...