Хіти тижня. "Все горить": Міжнаціональний конфлікт у Казахстані вийшов з-під контролю (відео)

У селі Масанчі казахи посварилися з дунгани - народом, що проживає в Киргизії.

У Казахстані розгорівся міжнаціональний конфлікт, який вийшов з-під контролю. У мережі вже з'явилися страшні кадри конфлікту, передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

Судячи за повідомленнями місцевої поліції, конфлікт почався з масової бійки. Вони запевняють, що проблему локалізували і все знаходиться під контролем. Однак від очевидців надходять зовсім інші відомості.

Так, голова асоціації дунган Казахстану Хусей Дауров повідомив, що будинки та інше майно дунган в селі громлять і випалюють. "Все село горить. Всі будинки підпалюють - все село в заграві", - розповів він. Дауров зазначив, що якісь "прибулі молодики", які спалюють село, б'ють громадян, в тому числі, і його. Відомо, що в Масанчі зловмисники підпалили вже близько 10 будинків. Пожежні в село не їдуть.

"Зараз почалася стрілянина - прибулі молодики стріляють по людях, б'ють, поліція нічого зробити не може", - поділився інформацією Дауров. З його слів, за місцевими жителям відкрили вогонь якісь угруповання, які прибули з інших сіл.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...