Хіти тижня. "Все пропало! Нас сливают!": Терористи не в собі після "удару ЗСУ" і звинуватили "ДНР" у зраді

Бойовики "ДНР" заявили, що після нещодавнього обстрілу вони залишилися без речей і документів, а "керівництво" вдає, що ситуація під контролем.

Так звана "військкор" "ДНР" Харькова запевняє, що бойовики потрапили під обстріл ЗСУ в районі Ясинуватої та селища Крутий Балки. Її повідомлення поширили сепаратистські ресурси, передають Патріоти України.

За словами Харькової, під час бою в бліндажах і окопах згоріли всі речі і документи терористів. Але "командування" лише відмахується від вояків після заслуховування доповідей про обстановку на фронті.

Бойовики вважають, що їх зрадили, багато мають намір писати рапорти. Крім того, найманці запевняють, що їм заборонено було давати відповідь, тому нібито втрати у них такі значні. Але при цьому точне число втрат поки не озвучується.

"Бійці мають намір писати рапорти, вважають, що поточна ситуація є змовою на винищення особового складу. Такою, наприклад, як імітація боротьби з коронавірусом: обгортанням дверних ручок бинтами і обробкою поверхонь хлорним вапном. Також від бійців приховується інформація про реальний стан справ. За даними розвідки, ЗСУ проводить масштабне посилення своїх позицій на передньому краї, заводячи на них по два підрозділи", - пише Харькова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....