Хіти тижня. Всім знакам зорі сприятимуть, крім Водоліїв: Гороскоп на 8-15 лютого

Головне — вірте у свої сили.

Гороскоп на 8—14 лютого. Як провести тиждень підкажуть зірки, передають Патріоти України.

Овни. Вам слід завершити старі проекти й швидше братися до нових — прибуткових. Проводячи ділові переговори, виявляйте дипломатичність.

Тельці. Цей тиждень принесе вам чудові зміни у кар’єрі і відносинах. У вас з’явиться багато нових задумів для творчості й ідей для бізнесу.

Близнюки. У цей період ви відчуєте особливу впевненість у своїх силах, тому беріться до реалізації нових планів. Зверніть увагу на побутові питання.

Раки. Вдалий час для влаштування особистого життя. Для одних це може бути приємне знайомство, а для інших — зміцнення вже наявних стосунків.

Леви. Для багатьох цей тиждень буде джерелом нових ідей, які здебільшого стосуватимуться матеріальної сфери. Вами керуватиме бажання заробити більше.

Діви. Вдалий період для завершення розпочатих справ і формування нових цілей на майбутнє. На вихідні приділіть увагу своїм близьким.

Терези. У цей час розкриється ваш творчий потенціал. Використовуйте його і в діловій сфері, і для облаштування власної оселі. Згадайте про своє хобі.

Скорпіони. Для вас настає вдалий період, можливі сприятливі фінансові звістки. На вихідні влаштуйте собі і близьким різноплановий відпочинок.

Стрільці. Ви зумієте вирішити давно назрілі питання, також може з’явитися шанс зав’язати корисні ділові контакти й отримати вигідну роботу — скористайтеся ним.

Козероги. Цього тижня ваші справи значно поліпшаться й ви відчуєте в собі нові сили для руху вперед. Ваші плани будуть багатообіцяючими.

Водолії. Для вас це вдалий період не тільки для нових проектів, професійного зростання, а й для налагодження особистих відносин. Головне — вірте у свої сили.

Риби. Цей тиждень обіцяє вам багато приємних сюрпризів. Не відкладайте зміни в особистому житті, також активно займіться вирішенням кар’єрних питань.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україну ще чекає останній важкий удар: Індійська провидиця спрогнозувала, коли закінчиться війна (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 15:55

Індійська провидиця Амала Каур побачила переломний момент у війні в Україні та розповіла, коли закінчаться бойові дії. Її прогноз щодо війни оприлюднили в Youtube, передають Патріоти України. Амала Каур побачила переломний момент у війні після того, як...

"Міфічні терористи у дитячих лікарнях": Портников пояснив, чому голова білоруського КДБ погрожує Україні

неділя, 28 квітень 2024, 15:42

Кремль використовує своїх білоруських маріонеток в якості інструмента для боротьби з Україною. Таку думку висловив політичний аналітик, публіцист Віталій Портников на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. За його словами, голова Комітету держ...