Хіти тижня. Ви будете здивовані: Названо три знаки Зодіаку, яким не можна носити золото - руйнує здоров'я і "відлякує" любов

Раніше астрологи розповіли, хто з представників гороскопу частіше за інших потрапляє в ДТП, тепер же вони назвали три знаки Зодіаку, яким не варто носити золоті прикраси - це може принести неприємності. Про це розповідає "Дніпровська панорама", передають Патріоти України.

Справа в тому, що кожен метал має власну енергетику, яка може підходити, чи ні, різним знакам Зодіаку. Золото не поєднується з трьома з них.

Риби

Риби досить боязкі, при цьому вони чутливі і емоційні. Кожну проблему і подію вони пропускають через себе, іноді перебільшуючи їх значення. Іноді через це вони перебувають в зневірі і пригніченні. Саме тому Рибам варто уникати прикрас, що містять в собі більше 1 грама золота. Енергетичні властивості цього металу можуть посилювати душевні хвилювання.

Терези

Любов до золотих прикрас може затуманити розум Терезів. Їх схильність до них може здатися для них нешкідливою, але це помилка. Золото як губка вбирає всю енергетику і ця особливість металу може негативно позначитися на здоров'ї та самопочутті представників знака.

Діва

Дівам не рекомендується носити прикраси з золота через енергетичну несумісність. Астрологи вважають, що саме цей метал має рідкісні властивості. Прикраси із золота можуть не тільки згубно позначитися на здоров'ї людини, але і створити "невидимий бар'єр", що відлякує справжню любов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракети ATACMS більш ефективні, але ця зброя теж не зашкодить: Експерти поділилися думками щодо авіабомб Paveway

четвер, 25 квітень 2024, 21:29

До нового пакету військової допомоги Україні від Великої Британії увійдуть авіабомби з лазерним наведенням Paveway IV. Про це пише Business Insider із посиланням на міністерство оборони країни. Засновник аналітичного центру European Resilience Initiati...

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...