Хіти тижня. Ви точно за таке голосували 2019-го? Переляканий начальник поїзда, попри давно придбаний квиток, випер жінку з вагону, бо набігли "слуги", що прямували до Трускавця

Як то кажуть, з такими слугами хазяям не затишно. Цікаво, що написав би видатний залізничник, ЛОМ теперишнього режиму, Сергій Лещенко у будність свою незалежним журналістом про такий бєзпрєдєл?

Сергій Лещенко не втомлюється шукати старих ворогів демократії на новій посаді

Розголос стався, бо потерпіла виявилась журналісткою. Скільки простих пасажирів стали жертвами свавілля слуг народу в цьому випадку та аналогічних не знає ніхто. Наразі знаємо, що журналістку Ганну Стешенко попросили з вагону, де раптом опинились нардепи-”слуги”. Про це постраждала написала у Facebook, зазначають Патріоти України.

“Трускавець-2. На старті вже весело. Ми заздалегідь купили квитки на потяг "Київ-Трускавець". З нашим "щастям" ми потрапили у вагон з "Слугами народу". Зайняли місця, як то кажуть, згідно з купленими квитками. І тут. Та-дам. Приходять два нардепи (прізвищ називати не буду). І як виявилося, у двох депутатів куплені квитки на наші місця. Далі - більше. Прибігає начальник потягу і тремтячими руками показує телеграму. У ній - "Про пересадку пасажирів. У зв'язку з ОГП". У результаті нас переселили в сусідній вагон з "простими смертними”, - пише журналістка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...