Хіти тижня. Вибори 2019: Фізіогноміст розповів, про що "говорить" міміка кандидатів (відео)

Судячи з рис облич Володимира Зеленського та Петра Порошенка, можна зробити висновок, що шоумен — відповідальна людина із нервовою системою середньої сили, а глава держави — інтелектуал, який діє не емоціями, а з розрахунку.

Про це в ефірі ObozTV розповів фізіогноміст Олександр Іванов, передають Патріоти України.

Він зазначив, що чинний президент продовжує користуватися створеним п'ять років тому образом, який наразі є негнучким.

"Що стосується Зеленського, то з його міміки можна сказати, що він людина, яка бере відповідальність за власні вчинки і слова, принаймні досі робив це. Його не можна назвати одним із найсміливіших, але він і не боягуз, що видно із пропорції його щелепи. У політиці, як і в комерції, виграє власник широких і міцних щелеп. Щодо Порошенка, то це людина, яка прораховує все, діє за логікою, за допомогою цифр", — сказав він.

Принципи, за якими працює чинний президент, можуть спрацювати у контексті комерції, а от у політиці вони менш успішні, пояснив фізіогноміст.

"Петро Порошенко експлуатує один образ — "батьківський", який за все хвилюється. Спочатку це працювало добре, зараз уже недієве. Щодо Зеленського, який ще не був у політиці, те, як він розвернеться, ми побачимо у перші півроку. Його образ, який він показував на сцені "95 кварталу" — це не політика, це швидше за все піар. Я згоден з думкою, що він був інструментом політичних ігор. Але зараз, коли треба домовлятися, петляти, прогнозувати ситуацію на 10 кроків вперед, — ось це вже буде справжня політика", — додав Іванов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...