Хіти тижня. Вибух в окупованому Донецьку: З'явилися нові деталі смертельної НП після "травневих посиденьок" терористів

"Міліція" невизнаної "ДНР" про те, що сталося мовчить.

Пізно ввечері в п'ятницю, 1 травня, в окупованому Донецьку прогримів вибух. Смертельний інцидент трапився на парковці Льодового палацу "Лідер" в мікрорайоні Текстильник, запевняють поінформовані джерела, передають Патріоти України.

"Міліція" невизнаної "ДНР" про те, що сталося мовчить. Однак, за даними нашого співрозмовника, вибух став наслідком конфлікту групи бойовиків. У запалі сварки один з них підірвав гранату. Достовірно відомо про смерть одного найманця. Він помер на місці від отриманих поранень, несумісних з життям.

Ця інформація підтверджується і повідомленнями очевидців, які опубліковані на донецькому пабліку. "До цих пір лежить 200-й, прямо на стоянці, навпроти входу в "Льодовий", - йдеться в повідомленні.

Відзначено, що інших учасників сварки відвезла швидка. Про їх стан достовірних відомостей немає.

Однак, за даними відомого донецького блогера "Фашика Донецького", підсумком цих "травневих посиденьок" бойовиків стала смерть 2 людей і поранення ще 3. Про це він написав у своєму Telegram-каналі. За його даними, найманець, який кинув гранату, вижив. Однак отримав серйозну травму - позбувся ноги.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...