Хіти тижня. Викликали "швидку" прямо до поїзда: Що сталося з Олексієм Мочановим на Полтавщині

Відомому волонтеру і автогонщикові Олексію Мочанову екстрено надали медичну допомогу прямо в поїзді Інтерсіті, яким він повертався до Києва з Краматорська.

На своїй сторінці в соціальних мережах Олексій Мочанов розповів, що в поїздці відчув себе погано і попросив борт-провідника про допомогу, передають Патріоти України.

Останній миттєво викликав на вокзал Миргорода «швидку».«Миргородські медики миттєво заскочили у вагон, визначили що тиск у мене 220/110, зробили бездоганно внутрішньовенну магнезію, зняли кардіограму, залишили під язик каптоприл і ще встигли паперу оформити», - розповів автогонщик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Війна та передова до кінця - то для бідних та "дурних": Як багаті та безсовісні "непридатні" прокладають собі шлях за кордон при потуранні можновладців, — ЗМІ (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 8:15

Цих мажорів не шукатимуть віськомативці. Журналістське розслідування вскрило один з наганебніших видів корупції в Україні під час війни. Чартер, Ferrari, Lamborghini, BMW, день народження на Ібіці, озеро Комо — це лише деякі зі складових однієї відпуст...

На базі колишнього угрупування прикриття кордону (УВ "Брянск", УВ "Курск" та УВ "Белгород") створюється угрупування військ (УВ) "Север" - Костянтин Машовець

вівторок, 16 квітень 2024, 8:05

1. Після формування на базі військ (сил) Західного воєнного округу (ЗВО) двох інших округів - Московського та Ленінградського (МВО та ЛВО) продовжується перегрупування військ колишнього ЗВО... На базі колишнього угрупування прикриття кордону (УВ "Брянс...