Хіти тижня. З життя запроданців на Москві: Лоліта Мілявська зізналась, що вона ще й лесбіянка (відео)

Лоліта підкреслила, що раніше вела досить бурхливе інтимне життя.

Російська співачка українського походження Лоліта Мілявська зізналася, що у неї були інтимні стосунки з жінкою. Так, 57-річна зірка зазначила, що мала сексуальний досвід тільки з однією представницею жіночої статі. Про це вона розповіла в інтерв'ю на YouTube-каналі блогера Василя Шакуліна, передають Патріоти України.

Так, Лоліта підкреслила, що раніше вела досить бурхливе інтимне життя. За словами артистки, вона мала більше 100 чоловіків. Досвід з жінками також був, але після нього Мілявська зрозуміла, що повторювати більше не хоче.

"У мене була тільки одна жінка. Мені просто потрібно було зрозуміти – це не моє", – зізналася співачка.

Також вона додала, що і зараз намагається не обмежувати себе в сексі, бо вже не боїться завагітніти. "У мене зараз офігенний період – я можу займатися сексом і не вагітніти", – підсумувала Лоліта.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ключові сигнали від Заходу для України після виборів у Росії, - політолог

понеділок, 18 березень 2024, 23:30

"Сьогодні важливий день, у ньому можуть бути сигнали того, як буде розгортатися ситуація навколо війни. Бо сьогодні світ має відреагувати на путінський фарс під назвою вибори", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріо...