Хіти тижня. Заборони не для них? Десятки вірян Московської церкви вишикувалися в чергу перед храмом у Дніпрі (фотофакт)

Багато з них були без захисних масок і не дотримувалися необхідної дистанції.​

У Дніпрі прихильники Московського патріархату, незважаючи на карантин через коронавируса, вирішили масово відвідати Троїцьку церкву, передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

Так, близько 80 людей 17 квітня, о 19:30, вирішили, що в розпал пандемії вкрай необхідно сходити до церкви. Це помітив житель Дніпра Олег Чістопольцев, який якраз проїжджав повз церкву. Чоловік підійшов до храму і викликав поліцію. Присутність сторонніх не сподобалося парафіянам і священнослужителю.«Не били, але фізично виштовхали і погрожували побити мене і розбити телефон», - розповів Олег про реакцію церкви.

За його словами, в поліції відкрили кримінальне провадження. «Дочекався СОГ. Склали протокол і пояснення. При складанні документів приїжджав співробітник СБУ. Нещодавно дзвонив черговому райвідділу. Він мені повідомив, що є кримінальне провадження», - додав Олег.

Подробиці внесені в ЕРДР за частиною 1 статті 325 (порушення правил боротьби з епідеміями).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

США у березні таємно передали Україні далекобійні Atacms – ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 20:43

Сполучені Штати ще у березні таємно передали Україні далекобійні ракети Atacms. Вони увійшли до пакета допомоги на $300 млн. Про це пише Reuters із посиланням на неназвані джерела, передають Патріоти України. Співрозмовник агентства стверджує, що ракет...

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...