Хіти тижня. Захоплення світу, об'єднання трьох велетнів і "червоні гроші": Що про 2021-й говориться в пророцтвах Ванги

Знаменита болгарська провидиця Ванга пішла з життя в 1996 році, але до цих пір оприлюднюються її передбачення з очікуванням, що вони збудуться найближчим часом.

Нещодавно були оприлюднені прогнози Ванги на 2021 рік, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Зокрема, Ванга говорила, що в 2021 році "рак буде пов'язаний залізними ланцюгами", тобто буде винайдено по-справжньому ефективні ліки від одного з найстрашніших захворювань. Можливо, мова йде про якусь залізовмісну хімічну сполуку, яка стане діючою речовиною в новому препараті.

Також тлумачі пророкувань Ванги кажуть, що її пророцтво з приводу позитивних змін навесні цього року можна трактувати як послаблення пандемії Covid-19. Передбачається, що зміни почнуться після 20 березня - дня початку астрологічного 2021 року.

Також в пророцтвах Ванги йдеться про захоплення світу "сильним драконом", об'єднання трьох велетнів і про "червоні гроші". "Три велетні об'єднаються. У деяких людей будуть червоні гроші. Я бачу цифри 100, п'ять і багато нулів", - говорила вона. Трактувальники вважають, що йдеться про можливе об'єднання Росії, Індії і Китаю, а "червоними грошима" можуть бути банкноти в 100 юанів і п'ять тисяч рублів. Обидві ці банкноти виконані в червоній кольоровій гамі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...