Хіти тижня. "Зеленському і Єрмаку сильно прилетіло з Заходу. З приводу політичного переслідування опозиції", - Дмитро Вовнянко

"Санкції проти Петра Порошенка на засіданні РНБО напередодні Нового року НЕ впровадили. Незважаючи на те, що Зеленський всі більше програє Порошенку, проходження опалювального сезону під питанням, харчпром конає в реальному часі, і з України уходять інвестори", - пише блогер та журналіст Дмитро Вовнянко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"І попри істерику влаштовану зеленими ФБ-сторінками і ТГ-каналами, мовляв, зараз вашого Порошенка!.. Офіційна версія - в РНБО не надійшли документи на впровадження санкцій. З СБУ Баканова - як же! Ми так і повірили!

Неофіційна версія - Зеленському і Єрмаку сильно прилетіло з Заходу. З приводу політичного переслідування опозиції. Бо на Заході знають, що Бігус, Лещенко і Арестович - брехуни і балаболи. Бо на Заході в кусі, що "свинарчуки" це казочка, а до вугільної схеми Медведчука Порошенко не дотичний ніяк. Тому що на Заході бачили реформи Порошенка, а не скиглення українських халявщиків: "А для людей що зробили?!"
До середини січня часу ще багато. За той час з Зеленським, Єрмаком і їхньою бандою проведуть ретельну визовну роботу. Потроху всі".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....