Хіти тижня. Зеленський нічого не розуміє і впевнено веде нас до катастрофи, - політолог

Місцеві олігархи хочуть красти і мститися. Зовнішні вороги хочуть нових територій і мститися. Президент їм своїми зусиллями тільки допомагає.

"Верховенство права? Ні, не чули! Наша країна не європейська тільки тому, що у нас із європейцями ментально різне сприйняття закону і законності. У Європі, ще з часів Марка Аврелія і у вінценосців, і у феодалів, і у буржуа міцно засів принцип верховенства права: "Нехай згине світ, але торжествує закон". А у нас засіло своє, доморощене: "Закон, мов дишло, куди повернеш, туди й вийшло", - пише політолог Віктор Бобиренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України у червні 2020 року, та продовжує:

"А тут ще совкове наклалося, коли торжествувало телефонне право. І торжествувала партійна доцільність. Перший секретар позвонив судді – той під козирьок і нумо виконувати.

Володимир Олександрович лишився совковим містечковим правителем, якого мінлива піна долі винесла на вершину. Тому ми маємо через прокурорсько-судову систему, яка повністю підпорядкована президенту Зеленському і він повністю несе за неї відповідальність, кілька справ, які є маркером нашого нинішнього стану.

1. Наїзд на Стерненка – це лише боязнь президентом всього патріотичного. Тому, з подачі портнових та медведчуків ми маємо наїзд промосковської гопоти на все українське. За їхнім сценарієм: "бандеровцы далжны замалчать". І це показове та символічне судилище. Тому що Стерненко захищав себе сам, не сподіваючись на захист держави. Саме це ставиться йому у вину. Тому що у їхньому уявленні не так має бути. Сопи собі у дві дірочки.

2. Наїзд на Порошенка – це не тільки бажання посадити попередника. Це і бажання сподобатися частині базового електорату Зе! – людям мілким і заздрісним. Але це і бажання самого Зеленського піднятися за рахунок опускалова конкурента. Дитсадок. Але це ще й дозволяє втопити не тільки самого Петра, а і "армію, мову, віру". І це теж війна символів.

3. Вчора комітет Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики рекомендував парламенту прийняти проєкт постанови про створення Тимчасової слідчої комісії про оцінку діяльності голови Національного банку Якова Смолія. Сам проєкт постанови розробив і виніс на голосування Сашко Дубінський – вірний "артемон" Коломойського.

Це фактично наїзд на НБУ і бажання взяти його під контроль на паях кланами Коломойського та Зеленського (чи Єрмака).

Схема проста:

- по бєспрєдєлу зняти Смолія;

- поставити ручного голову НБУ;

- видати рефінансування банкам (включити безготівковий станок по створенню віртуальних грошей);

- банки видадуть кредити під малий відсоток державним компаніям, які будуть будувати дороги чи щось у соціальному секторі, як би в інтересах народу;

- відкат у 30-40% під ці мільярди отримають конкретні люди, які схему ведуть;

- Вова перерізає стрічки на великих будівництвах, отримує лайки і каже, що ці руки нічого не брали (ті хто ведуть схеми тихо ржуть);

- нашій економіці за порушення правил гри приходить "вітання" від союзників;

- наша економіка лягає;

- Путін готує новий стрибок на схід і південь України;

- Зеленського зносить черговий Майдан.

Далі можуть бути різні варіанти.

Місцеві олігархи хочуть красти і мститися. Зовнішні вороги хочуть нових територій і мститися. Президент нічого не розуміє і впевнено веде нас у ці сценарії. Але бог за національністю гуцул, як мені казали у Прикарпатті. Тому все буде добре. Хоча і не скоро. Слава Україні!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...