Хіти тижня. Зеленський під час візиту до США за посередництва Богдана зустрічався з мафіозі, який намагається забрати заарештовані гроші Януковича, - ЗМІ

Зразу кілька впливових ЗМІ повідомили про зустріч вищого керівництва України у Нью-Йорку з відомим кримінальним авторитетом одеського походження, котрий має міцні зв'язки з московськими ОЗУ

Під час візиту до США президент України Володимир Зеленський зустрічався з одіозним бізнесменом українського походження Семом Кисліним, який претендує на заарештовані активи Януковича. Про це повідомляє російське видання розслідувань «the Insider», - , зазначають Патріоти України.

Всього було дві зустрічі: перша відбулася в рамках спілкування Зеленського з представниками єврейських організацій США, а друга у більш вузькому колі, за посередництва голови Офісу президента Андрія Богдана, наголошують росіяни.

Перша пам'ятна зустріч пройшла 25 вересня в готелі, а друга - в сусідній будівлі, ресторані «Російська чайна». За деякими даними сам Зеленський участовал тільки в першій зустрічі, тоді як на другу, неофіційну, його представляв глава Офісу президента Андрій Богдан.

Кіслін в оточенні своєї охорони після зустрічі з Зеленським

«Сем Кислін зводив людей, говорив, тобі треба поговорити з тим-то, а тобі з тим-то, мої пропозиції слід надсилати такого-то людині», - прокоментував зустріч джерело одного з американських видань.
Уродженця Одеси Сема (Семена) Кисліна ФБР пов'язує з покійним Іваньковим (Япончиком) з московськими бандитами - Солнцевська ОЗУ і братами Михайлом і Львом Чорними (Ізмайлівська ОЗУ). Так, його ім'я звучало на суді проти Олега Дерипаски в Лондоні. Крім того, Кислін відомий як соратник адвоката Трампа Руді Джуліані, який тепер є радником Дональда Трампа.
Рослідувачі вважають, що через Зеленського він розраховує повернути свої активи, які були арештовані в Україні під час антикорупційних розслідувань.

Зазначається, що візаві Зеленського Кислін спонсорує Рудольфа Джуліані – адвоката Дональда Трампа, а також пов’язаний з українськими і російськими ОЗУ. Не останню роль Кислін зіграв у «телефонному скандалі», який може призвести до імпічменту Трампа. Конгрес США навіть викликав його для дачі показів разом з Львом Парнасом та Ігорем Фруманом. Їх підозрюють в організації зустрічі Джуліані з високопосадовцями ГПУ для початку розслідування проти сина Джо Байдена.

За даними видання, Кислін визнає, що саме він переконав Джуліані порадити Трампу розкрутити історію про корупцію в Україні. Можливим мотивом одіозного бізнесмена є отримання заарештованих грошей Януковича за допомогою впливових покровителів у оточенні Трампа.

У 2014 році Кислін за $8 млн купив кіпрську компанію Opalcore Ltd, яка володіла цінними паперами у розмірі $20 млн. Проте ці активи були заморожені за рішенням суду у справі про гроші Януковича.

Зазначається, що доки Петро Порошенко був при владі, Кислін не проявляв ініціативу. Однак тепер він налагодив зв’язок із Зеленським по лінії української діаспори. У серпні 2019 року бізнесмен навіть приїхав в Україну, де позиціонував себе як борця з корупцією і особисто з Порошенком.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...

Через антивоєнний значок: У Росії "герой СВО" погрожував застрелити перехожого (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 13:43

Російські воєнні злочинці, які повертаються додому з війни проти України, продовжують тероризувати вже власних співгромадян. Так, у місті Іваново один із так званих «героїв СВО» влаштував місцевому жителю справжній допит під дулом пістолета, погрожуючи...