Хіти тижня. "Зеленський поставив українців перед фактом: ви підете не нищити окупанта, а "контролювати територію" разом з ним", - політтехнолог Голобуцький

"9 вересня має підстави увійти до майбутніх підручників з історії як день, коли шостий президент України відкрито визнав свою зраду України: було офіційно від імені Зеленського оприлюднено досягнення домовленостей з терористами про «спільне інспектування в районі населеного пункту Шуми». Спільне. З катами і вбивцями. З маріонетками російських окупантів і самими окупантами, декорованими під «інспекторів ОБРЄ». Після заяв про намір захопити Київ і за 1,5 місяці до взяття Кремлем під контроль половини України через ОПЗЖ в ході місцевих виборів", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Попередня заява шостого президента була 15 лютого: тоді Зеленський під час Українського ланчу в Мюнхені, організованого фондом Віктора Пінчука та Ялтинською європейською стратегією вперше озвучив намір організувати спільне з вбивцями й катами патрулювання лінії фронту. Так відверто і ляпнув: «Там [в спільному патрулі] будуть українці, ПРЕДСТАВНИКИ ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЙ та ОБСЄ». Джерело в ТКГ тоді уточнило: «Йдеться про спільне патрулювання на окупованих територіях української поліції, ОБСЄ та територіальної поліції».

Суспільство тоді дуже різко сприйняло цей намір. Але нічого: минуло 7 місяців, і Зеленський просто поставив українців перед фактом: ви підете не нищити окупанта, не розстрілювати зі снайперки ката, а «контролювати територію» з ними.

Це не можна вважати цинізмом чи некомпетентністю. Це цілеспрямована, спланована зрада. Ст.111 ККУ. І зазіхання на територіальну цілісність через «спеціальний механізм відведення ЗСУ», коли території віддаються під контроль окупанта, - ст.110 ККУ.

Якраз сьогодні, 9 вересня, Шевченківський суд зобов‘язав СБУ відкрити провадження за статтями 111 (державна зрада) та 114 (шпигунство) щодо голови Офісу президента Андрія Єрмака. Власне через «справу крота» і злиття операції з вагнерівцями. Так, Баканов ніколи не дійде до того, щоб підставити голову ОП. Зараз депутати наполягають на створенні в парламенті ТСК, але це також мало чим поможе: заради такого якщо не відновиться тимчасова монобільшість, то утвориться альянс з ОПЗЖ та іншими представниками прокремлівського пулу у ВР.

Але навіть відкриття справи щодо голови ОП, «майже першої особи в державі» вже позначає певний етап. Після сьогоднішньої новини теоретично має бути подання до суду з майже аналогічними вимогами (тільки статті ККУ не 110 і 114, а 110 і 111) щодо Зеленського".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Протягом кількох крайніх діб почала загострюватись ситуація на Краматорському та Покровському операційних напрямках, й явно не на користь ЗСУ, - Костянтин Машовець

середа, 24 квітень 2024, 9:32

1. Почнемо з Краматорського... Очевидно, командування угрупування військ (УВ) противника "Юг", на напрямку докладання своїх основних зусиль, а це зараз - м.Часів Яр та прилеглі райони, прагне вже найближчим часом добитися більш-менш значних успіхів. На...

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...