Хіти тижня. Зеленський змінює тактику щодо Донбасу, - Бардіна (відео)

За словами нардепки, стратегія, продумана п'ятим президентом України, не спрацювала в перебігу шести років...

Президент України Володимир Зеленський змінює тактику вирішення конфлікту на Донбасі і не буде слідувати наміченій його попередником Петром Порошенком. Як заявила в ефірі телеканалу "Наш" народна депутатка від фракції "Слуга народу" Марина Бардіна, у теперішньої влади є чітка позиція як щодо Донбасу, так і щодо Криму, передають Патріоти України.

"Що зараз робить Зеленський. Він прийшов до влади і спробував рухатися тим шляхом, який був раніше, але стратегія, продумана п'ятим президентом Порошенком, не спрацювала в перебігу шести років і не відбудеться в подальшому", – зазначила вона.

За словами нардепки, зараз відбувається зміна процесів. "Україна намагається надати більш офіційний статус групі переговорній в ТКГ. Цього тижня вперше відбулися переговори вже офіційних посадових осіб нашої держави", – розповіла Бардіна.

Вона додала, що Україна дійсно почала рухатися по Мінських домовленостях і їх виконанню: розведення, обмін полоненими, ведуться переговори щодо виборів на тимчасово окупованих територіях тільки після того, як Україна буде контролювати кордон. "Головним зараз є надання "Червоному хресту" доступу на окупованих територій. Коли "Червоний хрест" побачить всіх людей, які там містяться, "Червоний хрест" допоможе в організації та завершенні списків верифікації "всіх на всіх", – підкреслила депутат.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: В РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...