Хіти тижня. Живе у Грузії: Журналістка показала фото справжньої мами президента РФ (відео)

У мережі з'явилися фото справжньої матері президента РФ Володимира Путіна, яка мешкає в грузинському селі Метехі.

Віра Миколаївна Путіна

Знімки оприлюднила польська журналістка Кристина Курчаб-Редліх, авторка книги "Вова, Володя, Володимир. Таємниці Росії Путіна", номінантка Нобелівської премії миру. Вона розповіла, що Вірі Путіній зараз 93 роки, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.Віра Путіна й журналістка Кристина Курчаб-Редліх"Маленька старенька, дуже згорблена..." – описала її журналістка.

Під час зустрічі з Курчаб-Редліх мати Путіна розповіла, що вона народилася в 1926 році в селі Терьохіно біля російського міста Очер. Там вона навчалася в технікумі, а тоді познайомилася з чоловіком на ім'я Платон Привалов.

"Виявилося, що він одружений, про що вона не знала. Вона була вагітна, коли дізналася, що в нього є інша жінка. Його не було вдома, і йому надійшла посилка від дружини, так вона й дізналася. Вона швидко поїхала до своїх батьків у Терьохіно, і там, в лікарні поруч, народився наш Вова, Володимир Володимирович. Але це був 1950 рік, а не 1952-й", – зазначила журналістка.Віра Миколаївна ПутінаВона уточнила, що справжньою датою народження Путіна є 7 жовтня 1950 року, а не 1952-го. "Вона там пожила з ним рік, а потім поїхала на практику в Ташкент, далеко. Вона завжди повторювала, що дуже хотіла вчитися. Вона поїхала на цю практику, а дитину залишила у своїх батьків. В Ташкенті була військова частина. Вона там познайомилася з дуже привабливим зовні чоловіком, з грузином, якого звали Георгій Осепашвілі. Дуже швидко вони одружилися", – зазначила журналістка.

Курчаб-Редліх додала, що після цього вона з чоловіком переїхала в Метехі, а потім попросила матір перевезти туди і її сина. Однак маленькому тоді Володимиру Путіну там були не раді, тому що він був позашлюбним сином (на Кавказі так було не прийнято), і Віра Миколаївна відправила його до своїх батьків у Терьохіно, де був їхній будинок. З того часу вона його не бачила.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...