Хіти тижня. З'явилися страшні дані про стан малюка, якого побила і кинула в гуртожитку мати (відео)

У новонародженого Микити з Рівного, якого 19-річна горе-мати мати залишила одного в гуртожитку і якого її сусіди виявили побитим, лікарі виявили множинні лінійні переломи кісток черепа, забій головного мозку, крововилив в мозок і перелом носа.

Малюк перебуває у відділенні дитячої реанімації та, за запевненням волонтерів, ні в чому не має потреби - всім необхідним його забезпечили небайдужі люди, які масово відгукнулися на цей жахливий випадок, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Тим часом соціальні служби вирішують питання про позбавлення батьківських прав матері Микити, у якої є ще одна дитина - трирічний Тимофій. Цей хлопчик в даний момент знаходиться в реабілітаційному центрі - його мати ще у вересні залишила на знайомих родички і зникла.
Лікарі розповіли, що мама приходила до молодшого сина в лікарню один раз: «Була досить агресивна. Вона підходила до дитини, гладила його. Висувала претензії - мовляв, не взяли одяг, коли везли малюка в лікарню».
Також повідомляється, що в поліції готуються повідомити про підозру горе-матері - за жорстоке поводження з дитиною їй загрожує до п'яти років позбавлення волі. Молодшого сина жінці навряд чи віддадуть - найімовірніше, його випишуть в будинок малятки. Що ж стосується старшого хлопчика і батьків дітей, то про них ніякої інформації немає.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...