Хіти тижня. Зіркова українська співачка записала трек із зіркою американського хіп-хопу (відео)

Артисти вирішили не знімати кліп в умовах пандемії, а випустити лірик-версію.

Популярна українська співачка Тіна Кароль записала спільний трек із зіркою американського хіп-хопу Snoop Dogg. Співачка поділилася відео на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Як зазначається, композиція називається Blow Your Mind. Її продюсером став музикант Luca Dayz. Артисти вирішили не знімати кліп в умовах пандемії, а випустити лірик-версію.

Співачка розповіла на своїй сторінці в Facebook, що співпраця вийшла спонтанною. Їй подзвонили представники лейблу і запропонували роботу зі Snoop Dogg.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...