Хіти тижня. Зіркова українська співачка збудила фанатів величезними грудьми (фото)

Тіна Кароль, яка стала ведучою шоу "Танці з зірками", вразила шанувальників відвертим вбранням у сьомому випуску, який відбувся на СТБ 6 жовтня.

Відповідним фото співачка поділилася на своїй сторінці в Instagram, викликавши хвилю захоплення серед фоловерів, передають Патріоти України.

Так, Кароль прийшла на захід у розкішній чорній сукні з глибоким декольте, що підкреслило величезні груди, та великим розрізом від стегна.

Родзинка у вбранні полягала в розрізах на тулубі, а також в металевих вставках. Образ доповнили чорні човники та жіночна зачіска. В описі до фото йшлося, що артистка була в сукні популярного грузинського модельєра з Лондона Давида Кома (David Koma).

Фігура Кароль викликала ажіотаж в мережі. Користувачі, як це часто буває, похвалили красуню та її образ.

"Які ноги", "Богиня", "Я вмираю", "Дай дожити до завтра", "Оце погляд", "Дівчина, ви чарівна", "Тіно, зупинись", "Що ти робиш із нами", "Зізнайтеся, що ви не тільки на ноги дивіться", – відреагували шанувальники.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...