Хіти тижня. Зірки говорять: До трьох знаків Зодіаку незабаром ринуть великі гроші

Серед них - Овен, Стрілець і Риби.

У другій декаді жовтня Всесвіт приготував грошовий період представникам трьох знаків Зодіаку, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Овен

Для Овна в жовтні відкриються двері в світ розкоші та багатства. Тепер тільки від Овнів залежить, чи відкриються ці двері повністю, даючи можливість вирішити всі фінансові проблеми.

Скорпіон

На Скорпіона з 10 по 20 жовтня звалиться грошовий потік, який може бути дуже потужним, за умови, що цей знак буде множити енергію добра, не пуститься в бездумні витрати.

Риби

З 10 по 20 жовтня на Риб абсолютно несподівано проллється золотий дощ, хоча їхні зусилля останнього часу оцінені закономірно. Для цього знаку Зодіаку почнеться новий період в житті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

Заступника Шойгу заарештували після спецоперації ГУР – ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 21:04

Арешт заступника очільника міноборони РФ Тимура Іванова пов'язаний із березневою спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони України. Про це 24 квітня повідомили "Українська правда" й "Суспільне" з посиланням на джерела, передають Патріоти У...