Хіти тижня. Зірки говорять: Кому із знаків Зодіаку катастрофічно не пощастить у листопаді

Декому варто бути особливо обережними, так як зірки пророкують багато неприємностей.

Астрологи розповіли, що листопад 2019 року стане напруженим місяцем для багатьох знаків Зодіаку, так як планети змінять своє становище, а сам місяць не розташовує до прекрасного настрою через погодні умови, передають Патріоти України.

Близнюки

У представників цього знаку Зодіаку буде складний період до 19 листопада, поки Меркурій буде знаходиться у ретроградному русі. Це негативно відіб'ється на вмінні Близнюків приймати важливі рішення, на їх пам'яті, уважності і креативності.

В любовній сфері краще не квапити події, так як це може ускладнити ситуацію. Ближче до кінця місяця напруженість спаде і гарний настрій, як і віра в себе – повернуться.

Стрільці

Зірки обіцяють Стрільцям складний і конфліктний місяць, так як представникам цього знаку слід налагодити внутрішню гармонію, а також гармонію в своєму будинку. У відносинах з іншими варто уникати нав'язаної думки, так як це призведе до суперечок і сварок, а чинити так, як велить серце і розум. Поради зі сторони краще не слухати. Щоб осінь завершилася спокійно, Стрільцям варто відкинути сентиментальність, але при цьому не потрібно йти напролом, а можливості використовувати максимально.

Водолій

Листопад для представників цього знаку буде не найвдалішим місяцем, хоча відносний спокій можливий. Зірки вказують на те, що представникам цього знаку Зодіаку не варто розслаблятися і плисти за течією.

Відпустку краще перенести на кінець місяця, так як багато почне змінюватися після 27 листопада, коли Нептун позбавиться від ретроградності. В кінці місяця Водоліїв чекає важлива і доленосна подія. В любовній сфері варто покладатися на інтуїцію і не тягнути в свою душу енергетичне сміття на кшталт образ, ревнощів і негативу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Танк на курячих ніжках": Окупанти викотили на поле бою нову модель Blyat-mobile (фото, відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:01

Російські загарбники кинули у бій свій черговий «танк-мутант» з кустарним захистом від FPV-дронів. Відповідними скріншотами з розвідувального безпілотника ЗСУ поділився у себе у Telegram-каналі український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти Укр...

"Ви вчинили не як чоловік": Влад Міцкевич показав нове фото з Олею Поляковою і розповів про їхні "стосунки", підписники відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 13:31

Ексучасник МастерШеф Влад Міцкевич, який раніше опублікував особисті фото зі співачкою Олею Поляковою і натякнув, що між ними був роман, поділився новими подробицями їхніх «стосунків». У новому відео, опублікованому в TikTok, Міцкевич повідомив, що вон...