Хіти тижня. Зірки говорять: Кому відлуняться любовні пригоди, а кому світить прибуток. Гороскоп на неділю, 14 лютого, для усіх знаків Зодіаку

Земному та водному знакам Зодіаку світить позитив у діловій сфері.

Гороскоп на 14 лютого 2021 року та 4-й місячний день – це буде неділя, попередив жінок-Терезів про серйозні наслідки любовних пригод. Ракам астропрогноз пообіцяв прибутковий день. Ще одному знаку – Козеріг – спрогнозовано успішність у справах, передають Патріоти України.

Яка неділя світить представникам стихії земля

  • Діва

Якщо потрібно розв'язати проблеми – можна смикати друзів, родичів і покровителів. Ваша інтуїція посилиться. Ви зможете краще когось у чомусь переконувати. Хороший день для активного ділового спілкування.

  • Телець

Не ризикуйте всім, що у вас є. Варто діяти обережно. Перед вами можуть відкритися нові горизонти.

  • Козеріг

Ваша інтуїція стане сильнішою. Ви зможете краще у чомусь когось переконувати. Беріться за справи – вам все до снаги.

Яка неділю світить представникам стихії вода

  • Риби

Чоловікам потрібно розібратися з робочими проблемами, які давно назріли. Зробіть так, щоб у колективі був здоровий клімат. Не можна втрачати емоційну рівновагу.

  • Рак

Можна придбати щось велике. Ви можете укласти угоду, яка принесе вигоду. Не можна ризикувати всім, що у вас є. Можна перейти на новий пост.

  • Скорпіон

Якщо виникла невдача – потрібно покопатися у собі й там відкопати причину. Не випускайте зі своїх рук ініціативу.

Яка неділя світить представникам стихії повітря

  • Терези

День підходить для того, що поставити крапки у розпочатих справах. Можна займатися грошовими справами – віддавати борги, позичати у когось гроші. У вас може з'явитися "дах". Жінкам можуть серйозно відлунитися любовні пригоди.

  • Близнюки

Вам можуть серйозно допомогти близькі люди, можливо, з'явиться новий "дах". Ваша чарівність буде ставати сильнішою і допоможе справлятися з проблемами.

  • Водолій

Якщо виникнуть неприємності – значить ви якось прокололися у минулому. Можете допомогти близьким чи оживити/зміцнити старі зв'язки.

Яка неділя світить представникам стихії вогонь

  • Стрілець

Можете братися за ризиковані справи й укладати угоди, пов'язані з торгівлею. Енергійність та чарівність будуть ставати сильнішими й допоможуть впоратися з випробуваннями.

  • Лев

Можливі проблеми у спілкуванні з тими, хто вас оточує. Зайва прямолінійність під час спілкування з керівництвом може нашкодити кар'єрі.

  • Овен

"Не вимикайте" увагу під час роботи з важливими паперами й у ході операцій, пов'язаних з комерцією. Можливі проблеми через недипломатичність та поспіх.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...