Хіти тижня. Зірки говорять: Знаки Зодіаку, яких серпень поставить перед складним життєвим вибором

​Астрологи впевнені, що в серпні абсолютно перед кожною людиною стане вибір. Але у когось він буде непомітним і не змінить життя, а для когось стане доленосною подією.

В останній місяць літа зірки стануть в такому порядку, що складний вибір будуть змушені зробити представники трьох знаків Зодіаку. Для решти дев'яти це буде початок змін в самих різних сферах життя, це буде вдалий час для визначення з цілями і життєвими орієнтирами, передають Патріоти України.

Серпень буде зовсім непростим і «нерівним» місяцем. Навіть ті люди, хто звик плисти за течією, чиє життя завжди була тихою розпланованою гаванню, поринуть в бурхливий потік і змушені будуть побарахтатись, щоб встати на ноги.
Що саме принесе серпня? Відповісти неможливо. Нова любов, старий романтичний зв'язок, розлучення, діти, багатство, убогість, слава - що завгодно ... Емоції будуть зашкалювати і доведеться шукати виходи, щоб впоратися з ними. Хтось просто посидить з друзями і вихлюпне весь негатив в бесіді, а хтось може тримати все в собі і отримати психологічну травму. Всім потрібно бути уважними до свого морального стану.
Так перед ким же Доля поставить важкий вибір?
Скорпіону доведеться вибирати між фінансами і почуттями. Його друга половинка так мало заробляє і нічого не хоче міняти, що йому доводиться «пахати» цілодобово на благо пари. Зрештою, це дуже втомлює і набридає. Більше немає бажання розмовляти, розуміти і підтримувати. Хоча любов ще не охолола. Скорпіону доведеться вибрати, змиритися і любити або послати все і перетерпіти.
У Лева буде вибір місця роботи або місця проживання. Наприклад, буде запропонована відмінна перспективна і високооплачувана посада, але заради неї доведеться виїхати на край світу. Прив'язаним до свого дому і друзів Левам доведеться продовжувати задовольнятися низькою оплатою праці і далі. При виборі, варто враховувати, що зірки не гарантують підтримку з боку обранця. Цілком ймовірно, що друга половина не підтримає переїзд.
Діві потрібно буде вибрати, залишити все на своїх місцях або піти на ризик заради замаячившого на горизонті благополуччя. Ризик - справа благородна. Але Діва - прихильник второваних шляхів і розпланованих дій. Її шлях перевірений і надійний, але він такий довгий і важкий, що у Діви буде велика спокуса все кинути і ризикнути. Найрозумніші і прагматичні Діви зможуть знайти третє рішення ситуації.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

Жодного разу не чула в Харкові розмов про "мир за всяку ціну" чи іншу схожу х*рню з кремлівських методичок, - журналістка

середа, 24 квітень 2024, 0:00

"Виродки кинули бомбу в телевежу. Харків облетіло відео, як падає верхівка величезної вежі. Загиблих і поранених немає, пише канал мера. Це добре", - пише харківська журналістка Ганна Гін на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти Укра...