Хіти тижня. Зірки все виправлять: Астролог розповів, коли закінчиться війна на Донбасі

2020 рік стане знаковим для України, так як в цей період почнеться цикл Білого Місяця...

Відомий астролог Влад Росс зробив свій прогноз про те, коли закінчаться військові дії на сході України, передають Патріоти України з посиланням на Главред.

Влад Росс вважає, що війну на Донбасі можна буде закінчити тільки за допомогою миротворчого контингенту, який буде введений на окуповані території східних областей в найближчі два роки. Він зазначив, що війна до 2021 року має закінчиться.

"З великою ймовірністю сьогодні можна прогнозувати, що на Донбасі в найближчі роки таки з'явиться миротворчий контингент. Швидше за все, це відбудеться в середині або в другій половині 2020 року", - розповів астролог.

Крім того, він повідомив, що 2020 рік стане знаковим для України, так як в цей період почнеться цикл Білого Місяця.

"У 2021 році навряд чи в Україні ще триватиме війна. Саме в цей час буде цикл Білого Місяця. Білий Місяць – це дуже гарна планета в астрології. Вона – ознака того, що нарешті має засяяти розум, це добра звістка від Бога", - розповів астролог і додав, що військові дії припиняться саме завдяки миротворцям.

"Так що в 2021 році, за моїми оцінками, в Україні вже точно не буде війни, стрільби, жертв. А це станеться саме завдяки появі на Донбасі миротворчого контингенту у блакитних касках", - резюмував Влад Росс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...