Хіти тижня. Зрадниця в люті через розкриття таємниці свого "клюва": Лобода пригрозила засудити пластичного хірурга з Узбекистану через свою "ринопластику" (фото, відео)

"Звезда в шоке" і обіцяє через суд домогтися моральної компенсації.

Виступаюча в РФ українська співачка Світлана Лобода пригрозила засудити пластичного хірурга з Узбекистану. Лікар Донійор Чорієв, вихваляючись в Instagram результатами своєї роботи, тегнув аккаунт Лободи. Зірка прийшла в лють і обіцяє через суд домогтися моральної компенсації, передають Патріоти України.

Ракурс, з якого знімали дівчину в операційній у доктора Чорієва, не дозволяв однозначно ідентифікувати особу. При бажанні можна було побачити і схожість з Лободою. Світлана в соцмережах показала цей ролик. «Каже, що це я», - не приховувала співачка обурення.

«Ви попали», - заявила Лобода хірургу і радить йому чекати повістку в суд.

«Мої юристи вже з вами зв'язуються. Готуйте велику моральну компенсацію», - уточнила Лобода свої вимоги.

З огляду на що ажіотаж, доктор Чорієв вирішив відповісти співачці. «З приводу Лободи - ніхто не говорив, що це вона ... Не хайпуйте», - радить він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...