"Х*хли, чекайте на мене... ". "Крутий" російський морпіх Толік хвалився "різати голови українцям", однак перед смертю нікчемно благав про життя (відео)

У соцмережах оприлюднили вельми повчальну історію російського контрактника, який погрожував «різати» українських військових, а зрештою був успішно утилізований, не протримавшись на війні й місяця. Усього за півтори хвилини відео 18-річний Толік із позивним Малой пройшов шлях від «грізного воїна» до «гарматного м’яса», що схлипує від страху, визнаючи перед смертю всю нікчемність свого короткого життя, зазначають Патріоти України.

Так, підписавши контракт із міноборони РФ, Толік був настільки впевнений у собі, що не втримався, щоб не похизуватися цим у соцмережах.

«Х**ли, чекайте мене. Так вас ненавиджу, кожному буду горло різати, нах*й. Мені дали план п’яти х**лам голови відрізати на відео — буду старшим на районі. Я це зроблю, мені по*уй, я йобн*тий», — погрожував Толік.

Під улюбленою пропагандисткою Путіна під час прямого ефіру зламалося крісло — відео

Однак уже за кілька тижнів запал загарбника кудись випарувався, і його місце зайняло скиглення з приводу «йоб*ного комбата», який посилає його взвод «у саму ху*ню, звідки вийти дуже складно».

«Я під*ром був по життю, бл*. Вирішив сходити на „СВОшку“, думав змінюся. Зміни відбулися… Так помирати не хочеться…», — зізнався крізь сльози Толік, марно намагаючись прикрити свій тваринний страх натягнутою посмішкою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вони не просто "інваліди": Бутусов оприлюднив рейтинг прокурорів-мільйонерів з найбільшими пенсіями

неділя, 20 жовтень 2024, 13:14

На тлі скандалу з отриманням топспівробітниками прокуратури пенсій за "інвалідність", журналісти склали рейтинг керівників обласних прокуратур із найвищими виплатами, передають Патріоти України. "Ми провели огляд декларацій тільки у вищих керівників об...

"Міські бої можуть вестись на трьох рівнях": Експерт оцінив, чи може ворог швидко захопити Торецьк

неділя, 20 жовтень 2024, 9:38

Торецьк Донецької області ще не повністю зруйнований, там є вцілілі будівлі, що дозволяє вести бойові дії. Тому битва за місто може затягнутися. Про це йдеться у матеріалі РБК-Україна "На порозі нової битви. Чого чекати на фронті до зими та чи втримают...