Хлопці не гірше гламурних білявок: Бійці ЗСУ влаштували кумедний флешмоб, порівнюючи свою техніку та Bentley (відео)

Українські військові влаштували кумедний флешмоб у відповідь на відео про Bentley, що завірусилося у соцмережах. Йдеться про рекламний ролик, у якому білява дівчина пестить елітний автомобіль, повторюючи весь час своїм млосним голосом назву його марки, передають Патріоти України.

Своєю чергою бійці Сил оборони вирішили її спародіювати, однак замість Bentley кожен із них розхвалює в аналогічній манері свій власний транспортний засіб. А оскільки йдеться про військових, то й вподобання у них виявилися відповідними.

Наприклад, деяким захисникам дуже подобається український КрАЗ.

Іншим більше до душі РСЗВ, нехай навіть на шасі радянського Уралу.

Хтось із українських бійців вважає, що навіть найрозкішніший автомобіль не зрівняється з БТР.

Підхопили флешмоб і американські військові, які зі свого боку наполягають, що крутіше за Humvee машини немає.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...