"Хлопці спалилися": Кремль спіймали на обмовці про "вічну" війну в Україні (відео)

Росія не має наміру йти на мир з Україною.

Росія не має наміру йти на мир з Україною і декларує це в заявах свого Міністерства закордонних справ. Також країна-агресор особливо не приховує того, що є стороною збройного конфлікту на Донбасі. передають Патріоти України.

Такий висновок зробив у своєму відеоблозі на YouTube український журналіст Роман Цимбалюк, проаналізувавши відповіді МЗС РФ за підсумками річної пресконференції його глави Сергія Лаврова.

Зокрема, в російському зовнішньополітичному відомстві заявили, що "ключі від усіх дверей", що ведуть до врегулювання ситуації на Донбасі, нібито лежать у Києві. Саме в цій фразі Цимбалюк і побачив, що агресор не має наміру закінчувати війну на чужій території.

"Іхтамнєт", але там російська техніка військова, люди в російській формі, там російський рубль, там все по суті російське, російські прапори. А ключі від миру в Києві. Маячня. Але це свідчить лише про одне – що жодного миру вони не хочуть. Навіть кум Путіна говорить про те, що ключі від миру в Москві. А тут вирішили Медведчуку вказати його місце: що можна, звичайно, бути родичем, але коли стосується російського інтересу, то ситуація інша", – пояснює журналіст.

Крім того, його збентежила ще одна заява МЗС РФ про те, що встановлення міцного миру в Україні нібито відповідає російським інтересам і має позитивно позначитися на двосторонніх відносинах України та Росії.

"І тут хочеться поставити запитання. Хлопці, а ви не спалилися? Який мир і які двосторонні відносини, якщо ви говорите, що у нас "громадянська війна", "там вас нєт"? То чому тоді це має впливати на двосторонні відносини? А все тому – бо дехто триндить, лукавить, бреше", – жорстко відповів Цимбалюк окупантам.


Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...