"Хлопці відмінно проявили себе": У РДК підтвердили, що їм допомагають добровольці з Польщі, та пояснили їхню роль

Бійці "Польського добровольчого корпусу" (ПДК) надають допомогу "Російському добровольчому корпусу" (РДК) під час бойових дій, що відбуваються на території Російської Федерації. Про це заявили в РДК, уточнивши, що польські добровольці діють тільки на українській території, передають Патріоти України.

"Наші соратники з Польщі дійсно не перший місяць воюють з нами пліч-о-пліч за свободу і незалежність України. Ми вже встигли провести спільно низку операцій на Оріхівському, Запорізькому та Бахмутському напрямках. Хлопці відмінно проявили себе і показали високий рівень мотивації і підготовки. Що стосується бойових дій на території Російської Федерації, бійці ПДК забезпечують конвой полонених, військову та медичну логістику, але тільки в межах державного кордону України", – йдеться в офіційній заяві РДК.

Бійці РДК наголошують, що щиро вдячні народу Польщі за його хоробрих воїнів. "Попри такі обмеження, ми все одно щиро дякуємо їм за неоціненний внесок у спільну справу і завжди включаємо їх у планування і ділимося з ними нашими трофеями", – додали в РДК.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...