Хоча деякі подробиці дуже дивують: Злиті розмови німецьких офіцерів розкрили, як доставляють SCALP та Storm Shadow в Україну, - The Times

У злитих Росією розмовах німецьких офіцерів міститься інформація про те, яким чином далекобійні ракети SCALP та Stormshadow доставляють в Україну. Про це пише The Times, аналізуючи розшифровку розмови, поширену у російських ЗМІ, передають Патріоти України.

Міністерство оборони Німеччини підтвердило, що розмову в підрозділі військово-повітряних сил було "перехоплено", однак не може напевно сказати, чи були внесені зміни в записану чи транскрибовану версію, яка поширюється в соціальних мережах.

Зокрема, згідно з розшифровкою розмови, головнокомандувач ВПС Німеччини генерал-лейтенант Інго Герхарц розкрив деталі про способи доставки Францією та Німеччиною далекобійних ракет в Україну. "Якщо нас запитають про способи доставки. Я знаю, як це роблять англійці. Вони завжди перевозять їх на бронемашинах Ridgeback. У них є кілька людей на місці", - сказав він.

При цьому, зазначив Герхарц "французи так не роблять". "Вони постачають в Україну [Audi] Q7 із ракетами Scalp", - зазначив німецький офіцер.

Як зазначає видання, ця інформація може допомогти російській розвідці відслідковувати та знаходити такі машини в Європі та на території України. Варто зазначити, що довжина Audi Q7 становить 5,05 метра, а довжина ракети Scalp - 5,1 метра.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...