Хоче воювати проти України: Обвинувачений у сексуальному насильстві над дітьми американець утік до Росії

Колишній член міської ради та ексчлен Національної гвардії Массачусетса Вілмер Пуелло-Мота, який втік зі США і якого розшукують у Штатах у справі про сексуальне насильство над дітьми, воює проти України на боці армії країни-агресора Росії. Він брав участь, зокрема, у захопленні Авдіївки Донецької області. Про це пише The Guardian, передають Патріоти України.

28-річний американець вилетів зі США 7 січня, за два дні до суду за звинуваченням у сексуальному насильстві над дітьми. Цього тижня в Мережі з’явилося відео, на якому Пуельо-Мота в російському Ханти-Мансійську підписує контракт з армією РФ, пише The Guardian.

До цього він, імовірно, воював у російських військах добровольцем. Пуельо-Мота, за даними видання, міг бути тим американцем, який на опублікованих у соцмережах відео «на знак дружби» встановлював прапор США на руїнах Авдіївки в лютому — після захоплення окупантами міста. Знайомі з Пуелло-Мота люди впізнали його голос на відео, пише ЗМІ.

Американця вперше заарештували 2020 року після того, як поліція Род-Айленда виявила на його телефоні відверто сексуальні зображення 17-річної дівчинки. Згідно із судовими документами, він сказав поліцейським, що думав, що дівчині 22 роки, і тільки пізніше дізнався про її неповноліття.

У січні 2024-го він сів на рейс Turkish Airlines до Стамбула. Наразі прокуратурі невідоме його місцеперебування. The Guardian вказує, що Пуельо-Мота є колишнім членом 104-го винищувального авіаполку Національної гвардії Массачусетса. На його сторінці у Facebook сказано, що тепер він працює в міноборони РФ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? - Злий Одесит

вівторок, 17 вересень 2024, 0:30

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? В последнее время тема «мирных переговоров» между Украиной и Россией приобрела второе дыхание, которое в медийном пространств...

На Покровському операційному напрямку противник зумів трохи розширити вклинення в районі Новогродівки, однак за Лисівку та Сухий Яр, зачепитися йому поки не вдається - Костянтин Машовець

понеділок, 16 вересень 2024, 23:19

1. На Куп'янському напрямку, очевидно, противник силами 1-ї "гвардейской" танкової армії (ТА), а саме - її 2-ї "таманской" мотострілецької дивізії (мсд), при дієвій участі 4-ї "кантемировской" танкової дивізії (тд), активно рветься до річки Оскіл по на...