"Хочемо показати братерство народів": У російському Нефтеюганську окупанти облаштували "музей" з викраденими в українців речами

У Нефтеюганську, що в Ханти-Мансійському автономному окрузі РФ, росіяни відкрили «музей» із побутовими речами українців, які вони вивезли з окупованих міст під час повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє російський Telegram-канал NEFT, передають Патріоти України.

За інформацією Telegram-каналу, серед експонатів «музею» військова форма і спорядження бійців ЗСУ, а також «предмети цивільного призначення»: газети та дитячі книжки українською, автомобільні номери, магнітофони, медалі та посвідчення.

Як повідомив один зі співавторів «музею», головна мета виставки — показати «схожість росіян і українців і розповісти про братерство народів, що входили до складу СРСР».

«Виставкою ми хотіли показати важливість нашої спільної [з українцями] історії, яка була і яка пишеться зараз. Розповісти про братерство народів, про великий могутній СРСР, де створювалося багато розробок, які застосовуються зараз, донині. На одній із полиць у нас є газета „Правда“ 1945 року, присвячена перемозі у Великій Вітчизняній війні. Після закінчення СВО буде і наша переможна газета», — цинічно заявив організатор виставки Денис Грибков.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Королівство кривих дзеркал

п’ятниця, 5 липень 2024, 19:02

Мінсоцполітики (!) пропонуватиме «оптимізувати» (людською мовою – «скоротити») соціальні видатки. Завжди думав, що задача Мінсоцполітики – знаходити шляхи виплат цих видатків. Зокрема, за рахунок зменшення втрат на корупції, неефективному управлінні і ...

Партизани провели диверсію на Уралі, зупинивши рух залізничних потягів із боєприпасами КНДР (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:00

Партизанам руху опору "АТЕШ" вдалося провести успішну операцію на Транссибірській залізничній магістралі під Єкатеринбургом. У результаті було здійснено підрив залізничного полотна, яким здійснювалася доставка північнокорейських боєприпасів. Про це пов...