"Хочу прославити Китай": Відома російська співачка прийшла на The Voice у Німеччині та набрехала про своє походження (відео)

Відома 35-річна російська співачка китайського походження Ян Ге, яка від 17 років жила в країні-агресорці Росії, неочікувано прийшла на вокальний проєкт The Voice у Німеччині, повідомляють Патріоти України.

Щоправда, деякі факти зі своєї біографії виконавиця приховала від тренерів шоу, аби їй точно не відмовили в участі. Зокрема, Ян розповіла, що вона приїхала з Китаю, аби прославляти культуру країни.

Ян Ге у Москві / © instagram.com/yangge_

Однак після закінчення школи виконавиця жила в Росії. Там вона навчалася у вишах. Ян також знімалася в російських кінострічках та навіть була режисеркою деяких картин. До слова, співачка брала участь у російській версії "Голоса страны", де була в команді палкого путініста Діми Білана та дійшла до фіналу.

Про російське вторгнення до України Ян Ге не робила жодних чітких заяв у своєму фотоблогу. Лише завуальовано писала, що "війни будуть завжди". 2022 року співачка була в Москві, звідки публікувала фото. Нині вона живе за кордоном, куди переїхала ще торік.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...