Хочуть поскаржитися "царю" на "поганих бояр": В Орську "кличуть" Путіна через малі компенсації (відео)

Жителі Орська, що постраждали від потопу, вийшли з протестом на головну площу міста. Причина – встановлені виплати за втрату майна. Люди просять Володимира Путіна втрутитися. Про це повідомляє Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

"Понад сотню городян нині коло пам'ятника Леніну на Комсомольській площі. Вони незадоволені місцевою владою та розміром компенсації - 50 тисяч рублів за часткову втрату майна, 100 тисяч – за повну. Однак цього, за словами жителів, не вистачає для покрития збитків.

Поліцейські вимагають покинути площу, заявляючи, що мітинг є незаконним, а участь у ньому спричинить відповідальність. Але люди не йдуть і скандують: "Путін, допоможи", - йдеться в повідомленні.

Telegram-канал Baza розповів Голова Оренбурзької області Денис Паслер вимагає вимкнення телефонів на зустрічі з ініціативною групою в Орську. Місцеві жителі відмовилися, заявивши, що не довіряють офіційним ЗМІ регіону, бо звідти згодом «усі виріжуть».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Раніше Якубовіч на "Поле чудес" приймав в якості подарунків червону рибу від учасників з Помор'я, а тепер - збитий український дрон від "героя СВО", - Голобуцький (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 0:19

"Старші від 30-х років пам'ятають, наскільки популярним колись давно, ще в 1990-ті, було злизане Москвою в Заходу шоу "Поле чудес" з Лєонідом Якубовічем. Ну, так воно в Москві і лишилось", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у со...

Лавров, назвавши Путіна "віслюком Сі Цзіньпіна", розкрив всю таємницю російсько-китайських відносин. Ця мила східна приказка має особливий сенс, - Невзоров

п’ятниця, 17 травень 2024, 0:00

"Лавров раптово став відвертим і назвав Путіна "віслюком Сі Цзіньпіна". На нього чекає щонайменше кастрація. І до пристойної ветклініки старий бовдур не доїде", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти...