Хочуть приховати якісь "фінансові таємниці"? Жителі російського Шебекіна масово спалюють документи на смітниках (відео)

У мережі з’явилося відео, де жителі російського міста Шебекіна Бєлгородської області масово спалюють документи у смітниках. Відео опублікувала українська журналістка Ольга Мусафірова, передають Патріоти України.

За словами чоловіка, який знімав весь процес на телефон, ці документи пов’язані з якимось фінансовим відділом.

Зокрема, це пов’язано з тим, що «Російський добровольчий корпус» (РДК) у телеграм-каналі анонсував рейд до Білгородської області – цього разу у напрямку Шебекіна. Легіон у відеозверненні заявив, що йде у РФ, «щоб принести свободу, мир і спокій» і попросив місцевих жителів не залишати приміщень.

Одразу після цього почали з'являтися повідомлення про бої на кордоні Росії та України – російські добровольці повідомили про знищення російського міномета «Тюльпан» та завантаженого боєприпасами КАМАЗу. Відтак з'явилися повідомлення про те, що росіяни спалюють документи біля адмінбудівель і в паніці залишають місто.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Родичі теж не бідують: Ексначальник Самбірського районного ТЦК задекларував 6,4 млн грн, шість квартир та новий Lexus

вівторок, 19 березень 2024, 12:29

Колишній начальник Самбірського районного ТЦК та СП Сергій Бабич, звинувачений у набутті необґрунтованих активів, задекларував 1,8 млн грн зарплати у ТЦК та ще 4,6 млн грн інших доходів, повідомляють Патріоти України. Зазначається, що Бабич та його род...

Вбив бізнес-партнера й спокійно... доїв вечерю: Ветеран війни проти України влаштував стрілянину у ресторані Петербурга (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 11:59

У Росії колишній «вагнерівець», який повернувся з фронту, застрелив свого бізнес-партнера у ресторані Санкт-Петербурга. Момент злочину потрапив на камери спостереження і був опублікований у соцмережах, передають Патріоти України. За даними росЗМІ, слі...